Verkkoyhteyden määritys (Philips 10BDL455)

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ti, 10 Loka, 2023 klo 10:11 AM tekijä Teemu Kortelainen

Philips 10BDL455 ovenpielinäyttö tukee verkkoyhteyden osalta sekä kaapeliyhteyttä, että langatonta wifi yhteyttä.

Aloita painamalla näytön takaa löytyvää pyöreää virtanäppäintä kerran ja heti tämän jälkeen äänenvoimakkuus näppäin alaspäin kerran. Sinulle pitäisi näytölle avautua salasanan kysely ruutu.

Oletus salasana on 1234, syötä se tai aikaisemmin oma määrittämäsi salasana.

Tämän jälkeen valitse avautuneessa ikkunassa "Network". Laite kysyy käytetäänkö Ethernet vai Wifi ja jatka tästä laitteen ohjeiden mukaan eteenpäin.

Kun olet saanut verkkoyhteyden määritettyä, voit joko käynnistää laitteen uusiksi tai mennä asetukset -> Apps -> Systam Rooms saadaksesi sovelluksen takaisin näkyville.