Miten Microsoft 365 määritellään Systam Roomsia varten?

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 12:22 PM tekijä Anu Luoma

Systam Rooms -ovenpielinäytöt digitalisoivat ja modernisoivat neuvottelutilojen käytön tehden työnteosta saumatonta ja tehokasta. Näytöt liitetään osaksi asiakkaan Microsoft 365 -ympäristöä. Palvelun toiminta perustuu 365 -huoneresursseihin, joista palvelumme saa kaikki tarvittavat tiedot varaustietojen näyttämiseen.

Jotta yhteiset huoneesi olisivat kaikkien varattavissa Systam Rooms -palvelun kautta, tulee huoneesi lisätä resursseiksi sekä mahdollistaa palvelumme pääsy niihin.

Suorita seuraavat toimenpiteet ja olet valmis Systam Rooms -palvelun käyttöönottoon:

Vaihe 1: Huoneresurssien luominen (Microsoft 365)

Vaihe 2: Palvelukäyttäjän luominen (Microsoft 365)

Vaihe 3: Huoneresurssien luvittaminen palvelukäyttäjälle (Microsoft 365)

Vaihe 4: Outlook 365 kalenterin valmistelut

Vaihe 5: Systam Rooms asennus ja käyttöönotto laitteelle