Systam Rooms näytön asetukset

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Pe, 29 Syys, 2023 klo 3:01 PM tekijä Teemu Kortelainen

Systam Rooms sovellus pyörii aina Philipsin näytöllä ja laitteet toimitetaan vakio asetuksilla asiakkaalle.

Yleisempiä muutoksia laitteisiin

Verkkoasetukset

Laite voidaan kytkeä verkkoon nettipiuhalla tai wifillä.
Pääset muuttamaan näitä asetuksia laitteen asetuksista.

Laitteen takana 2 näppäin. Paina näytön takaa pyöreätä virta näppäin kerran ja sen jälkeen heti perään äänenvoimakkuus näppäintä alaspäin. Sinulle pitäisi ruutuun avautua salasanan kysely. Syötä tähän 1234, mikäli et ole viellä vaihtanut tätä salasanaa.

Nyt pääset asetuksiin. Voit valita suoraan verkkoasetukset tai mennä kaikkien asetuksien kautta muuttamaa verkkoasetuksia.

Pääset takaisin Systam Rooms sovellukseen joko sovellusluettelon kautta tai käynnistämällä näytön uusiksi.

Aikavyöhyke

Mikäli näyttö näyttää väärää kellon aikaa, voit sen käydä muuttamassa asetuksista. Seuraa yllä olevaa ohjetta ja suuntaa settings valikon kautta säätämään kellon aikaa.