Vierailusta uloskirjautuminen vieraana

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ke, 27 Maalis klo 2:14 PM tekijä Teemu Kortelainen

Tämä ohje kertoo erillaiset tavat kirjautua ulos vierailusta vieraana.

Mikäli vierailu kohteessa on aulapalvelu, voit antaa vierailijakorttisi tai kertoa nimesi aulahenkilökunnalle ja he kirjaavat sinut ulos.

Mikäli vierailu kohteessa on itsepalvelupääte, voit kirjautua vierailijakortilla ulos itsenäisesti.

Laitteiden vasemmasta alakulmasta löytyy "kirjaudu ulos" -näppäin, mitä painamalla saat näytölle kohdekohtaiset ohjeet uloskirjautumiseen.

Mikäli kohteessa on Systam Respa X -laite: Onnistuu uloskirjautuminen näyttämällä vierailijakortin QR-koodia näytön alapuolelta löytyvään syvennykseen. Onnistuneesta uloskirjauksesta tulee ilmoitus näytölle. Voit tämän jälkeen tiputtaa vierailijakortin laitteen alimpaan syvennykseen.

Mikäli kohteessa on käytössä pienempi Systam Respa Lite laitteisto, onnistuu uloskirjautuminen painamalla näytöltä löytyvää "kirjaudu ulos" -näppäintä. Näytölle avautuu kamera kuva ja vierailijakortin QR-koodia kameralle näyttämällä kirjaudut ulos. Onnistuneesta uloskirjautumisesta tulee ilmoitus näytölle.