Luo vierailu suoraan neuvottelutilan varauksesta

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ma, 22 Huhti klo 10:02 AM tekijä Teemu Kortelainen

o365 tilaresurssin yhdistäminen Systam Visit vierailijahallintaan.

Systamin vierailijahallintaan voidaan toimittaa vierailut myös suoraan neuvotteluhuoneiden varauksista. Käytännössä, kun henkilö varaa palaveriin neuvotteluhuoneen -> neuvotteluhuone välittää tiedon vierailusta Systamin palvelimelle. Palvelin tarkistaa onko kyseisessä tapaamisessa ulkopuolisia vieraita ja mikäli on -> luodaan vierailu.

1. Kirjaudu sisään o365 hallintaan, Exchange-hallintakeskukseen

2. Kyseiset neuvotteluhuoneet pitää olla määritetty resurssiksi

3. Luo mailflow valikon alta uusi sääntö:

4. Avautuneessa ikkunassa, valitse ensin "more options..."

5. Valitse ensimmäiseen valintaan kaikki neuvotteluhuoneet, jotka haluat välittävän tiedon Systamille. (The recipient is...)

Seuraavaan valintaan "Add the following recipients to box: <Systamin toimittama tekninen osoite>"

Välttääksemme neuvotteluhuoneiden näkymisen vieraina, toimita support@systam.fi listaus neuvotteluhuoneistanne, niin rajaamme ne pois automaattisesti vierailun luonnissa.