Vierailun luominen Managerista

Tekijä Eero Minkkinen, Muokattu Pe, 8 Maalis klo 2:35 PM tekijä Eero Minkkinen

Kalenterikutsun lisäksi vierailun voi luoda suoraan Managerista.

Peruskäyttäjä voi luoda vierailun vain itselleen. Pääkäyttäjä tai aulakäyttäjä voi luoda vierailuita myös muille.

Ilmoitukset vieraasta menevät aina vastaanottajaksi merkitylle henkilölle.

Peruskäyttäjä voi luoda vierailun toiselle vastaanottajalle vierailun vain, mikäli toinen vastaanottaja on lisännyt oikeudet oman profiilinsa hallinnasta.

Mikäli halutaan tuoda useampi vierailija järjestelmään, voidaan se tehdä myös xlsx-tiedoston avulla kohdasta tuo tiedostosta. Huom! Tiedoston tulee olla tietyssä formaatissa. Käytäthän mallipohjaa, joka löytyy tuo tiedostosta kohdan alta.

Aulakäyttäjä voi luoda vierailuita kahdella tapaa; joko luo ja kirjaa sisään vierailu tai  suunnittele vierailu etukäteen.

Aulakäyttäjän on myös aina valittaa vastaanottaja.

Vierailuita voi myös tarvittaessa muokata Managerin kautta. Aulahenkilön tunnuksilla muokkaus tapahtuu kohdasta selaa odotettuja vierailuita, josta valitaan oikea vierailu ja muokkaa vierailua. Perus- ja pääkäyttäjällä muokkaus tapahtuu kohdasta tutki ja muokkaa odotettuja vierailuita.