Käyttäjätasot

Tekijä Eero Minkkinen, Muokattu Ma, 22 Tammi klo 9:21 AM tekijä Anu Luoma

Systam Visit -palvelussa pääkäyttäjä voi hallita käyttäjätasoja RespaManager-webpalvelun kautta.

Käyttäjätasojen muokkaamiseen pääset seuraavasti:

Valitse ensin yläpalkista Vastaanottajat, etsi haluamasi vastaanottaja ja klikkaa Muokkaa. Tämä avaa uuden ikkunan, jossa näet henkilön tiedot sekä käyttäjätasovaihtoehdot. Valitse sopiva käyttäjätaso ja paina sitten Tallenna.

HUOM! Aulakäyttäjän tunnuksia ei voi muokata/luoda pääkäyttäjänä. Vain toinen aulakäyttäjä voi luoda/muokata aulatunnuksia.