Aulatunnuksen luominen RespaManageriin

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ti, 5 Joulu, 2023 klo 9:04 AM tekijä Anu Luoma

RespaManager sisältää 4 eri tasoista käyttäjä tunnusta:

1. Pääkäyttäjä (Uusi pääkäyttäjä tunnus RespaManageriin)

2. Tehokäyttäjä

3. Vastaanottaja (Vastaanottajan lisääminen)

4. Aula käyttäjä

Tässä ohjeessa käydään läpi miten luodaan uusi aula käyttäjä tunnus RespaManageriin.

Huomiona vain olemassa olevalla aulakäyttäjä tunnuksella voidaan luoda uusia aulakäyttäjä tunnuksia.

1. Kirjaudu sisään RespaManageriin omilla aulakäyttäjä tunnuksillasi

2. Valitse ylhäältä Hallinta -> Aulahenkilöt

3. Avautuneessa ikkunassa näet kaikki järjestelmään luodut aulatunnukset

4. Oikealta ylhäältä löytyy nappi "Luo uusi"

5. Syötä kysyttävät tiedot ja lopuksi määritä mihin kohteisiin kyseisellä aulatunnuksella on oikeudet.

6. Tallentamisen jälkeen tunnukset ovat käyttö valmiit

Mikäli yhtäkään aulakäyttäjää ei enää ole asennukseen merkattuna on otettava yhteyttä Systamin tukeen support@systam.io ja luomme teille uuden aulakäyttäjän.

Huomiona salasana käytännöt aulatunnuksessa:

Aulatunnusten salasana syötetään aina ylhäällä käydyn prosessin kautta, eli siitä ei tule erillistä sähköpostia salasanan luomiseksi.
Mikäli salasana hukkuu, ei uutta salasanaa voi tilata sähköpostiin RespaManagerin etusivulta, vaan toisten aulatunnusten avulla käydään syöttämässä uusi salasana aulahenkilöt kohdan kautta käyttäjätietoihin.
Mikäli kyseessä oli asennuksen ainut aulatunnus tai muut aulahenkilöt ovat tavoittamattomissa, Systamin tuki auttaa!