Assistenttitiedon asettaminen

Tekijä Eero Minkkinen, Muokattu Ti, 9 Tammi klo 9:05 AM tekijä Anu Luoma

Assistenttitieto on profiilikohtainen asetus, joka tulisi olla käytössä jokaisella organisaatiolla.

Assistentti on henkilö, jolle ohjataan vieraat, joilla on ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa.  Tieto vierailijakorttien tulostimen rullan loppumisesta ilmoitetaan myös assistentille.

Assistenttitietoa voi muokata Systam Visit -webpalvelussa (RespaManager) pääkäyttäjä- tai aulakäyttäjätunnuksilla kohdasta Hallinta ja Asetukset.