Logon vaihtaminen itsepalvelupäätteelle

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ke, 5 Heinä, 2023 klo 9:27 AM tekijä Teemu Kortelainen

Systam Visit palveluun liitetty itsepalvelupääte näyttää normaalissa tilanteessa näytöllä yleensä 1-15 logoa / ikonia riippuen minkälaisessa kiinteistössä laite on asennettuna.

Logon vaihtaminen onnistuu RespaManager verkkosivun kautta profiilin pääkäyttäjä tunnuksilla.

Kirjaudu sisään siihen "kohteeseen" mihin haluat logon vaihtaa:

Kirjautumisen jälkeen suuntaa Hallinta -> Asetukset:

Asetukset sivulta siirry vasemmalta "Yleiset asetukset" ja tämän jälkeen avautuneessa näkymässä pitäisi näkyä profiilin nykyinen logo, sekä mahdollisuus uuden logon lisäämiseen.

Tallennathan logon .jpg muodossa ja valkoisella taustalla.
Kun logo tallennetaan RespaManageriin, ei logo automaattisesti päivity itsepalvelupäätteelle.

Uuden logon näkyminen itsepalvelupäätteellä

Käynnistä laite uudestaan (Vierailijapääte X uudelleenkäynnistys)
TAI

Ensimmäisen kirjatuneen vieraan jälkeen logo päivittyy laitteelle

Mikäli yrityksellä on vierailijakorteissa logo käytössä, voidaan uusi logo päivittää kortteihin vain Systamin toimesta. Tätä varten tarvitsemme yrityksen logon JPG-muodossa. Vierailijakorttiin logo tulostuu aina vain mustavalkoisena.