Yrityksen logon vaihtaminen

Tekijä Eero Minkkinen, Muokattu Ti, 9 Tammi klo 9:19 AM tekijä Anu Luoma

Itsepalvelupäätteillä näkyvän logon voi päivittää Systam Visit -webpalvelun (RespaManager) kautta pääkäyttäjätunnuksilla. Logon tulee olla JPG-muodossa. Muut muodot (esim. läpinäkyvä tausta) eivät näy oikein päätteillä.

Itseplavelupääte skaalaa logon koon aloitusnäkymän profiilien määrän sekä logon koon mukaan. Mikäli logossa on paljon ylimääräistä taustaa, eikä sitä ole rajattu logon mukaisesti, näkyy logo pienempänä.

Vaihda logo siirtymällä valikoissa kohtaa Hallinta ja Asetukset.

Valitse vasemmalle avautuvasta valikosta Yleiset asetukset. Sivun oikeaan laitaan ilmestyy kohta Yrityksen logo.

Vaihda logo painamalla Muokkaa ja valitsemalla logo.

Uusi logo ei päivity välittömästi itsepalvelupäätteiden näytölle, vaan laite tarvitsee käynnistää uudestaan tai suorittaa kirjautuminen. Tämän jälkeen uusi logo latautuu näytölle.