Systam Rooms -näyttöjen energiansäästö

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu To, 18 Huhti klo 3:05 PM tekijä Teemu Kortelainen

Voit asettaa Rooms-näyttösi siirtymään energiansäästötilaan aktiivisen työajan ulkopuolella, säästäen jopa 50 % energiaa hiljaisina aikoina. Aktiivisena aikana näytöt ovat 100 % kirkkaudella ja sen ulkopuolella näytöt siirtyvät energiansäästötilaan, joka himmentää näyttöjen kirkkautta.

Laita asetus päälle hallintapaneelissa (Dashboard)  kohdassa Settings/Energy saver. Asetus on työtilakohtainen ja koskee kaikkia työtilassa olevia näyttöjä.

Määritä lisäksi aktiivisen työajan alkamis- ja loppumisaika.

Kun näyttö on energiansäästötilassa, normaali kirkkaustila voidaan lyhyesti aktivoida napauttamalla paneelia. Tämä antaa käyttäjälle 10 minuuttia täydellä kirkkaudella laitteen kanssa. 10 minuutin kuluttua näytön kirkkaus himmenee automaattisesti.