Systam Pass -suoritusten tarkastelu ja muokkaaminen

Tekijä Eero Minkkinen, Muokattu Pe, 23 Elo klo 3:20 PM tekijä Anu Luoma

Systam Pass -palvelun pääkäyttäjillä on mahdollisuus tarkastella suorituksia palvelun hallintasivun kautta ja muokata tarvittaessa suorittajan tietoja sekä lähettää suorituskutsuja uudelleen.

Kirjaudu yrityksesi Pass-palveluun yksilöllisessä osoitteessanne pass.fi/yritysnimenne.

Jos haluat tarkastella tietyn henkilön suorituksia, valitse aukeavan etusivun yläpalkista Suorittajat.

Nimeä klikkaamalla pääset katsomaan henkilön tietoja, muokkamaan niitä sekä tarvittaessa lähettämään kutsuja uudelleen.

Voit myös klikata suoraan haluamaasi perehdytysmateriaaliin. Materiaalin valinnan jälkeen kohdasta Suoritukset voit tarkastella materiaalikohtaisia hyväksyttyjä ja hylättyjä suorituksia sekä muokata niitä.