Vierailijakortin valokuva on tumma

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ti, 12 Maalis klo 1:22 PM tekijä Eero Minkkinen

Mikäli vierailijakortin valokuva on liian tumma, on hyvä tarkastaa laitteen sijoittelu

1. Tarkista taustavalon määrä.
Laitteen sijoittelu on hyvä ottaa huomioon, jotta taustavaloa ei tule liikaa ja näin tummenna kasvoja.

2. Tarkista kuvattavan kasvoihin kohdistuvan valon määrä.
Laite tulisi sijoittaa niin, että kuvattavan kasvot saavat riittävästi valoa.

Mikäli nämä on tarkistettu ja kuva jää edelleen liian tummaksi, ota yhteyttä Systamin tukeen support@systam.fi
Tulostus asetuksista Systam voi säätää kontrastia, mutta vain rajatusti.