Uusi pääkäyttäjätunnus RespaManageriin

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ti, 5 Joulu, 2023 klo 9:12 AM tekijä Anu Luoma

Systam Visit -webpalvelu (RespaManager) sisältää 4 eritasoista käyttäjätunnusta:

1. Pääkäyttäjä

2. Tehokäyttäjä

3. Vastaanottaja (Vastaanottajan lisääminen)

4. Aulakäyttäjä (Aulatunnusten luominen)

Tässä ohjeessa käydään läpi miten uuden pääkäyttäjän lisääminen onnistuu RespaManageriin.

Huom! Vain olemassa olevalla pääkäyttäjätunnuksella voidaan luoda uusia pääkäyttäjätunnuksia.

1. Kirjaudu sisään RespaManageriin omilla pääkäyttäjätunnuksillasi

2. Valitse ylhäältä Vastaanottajat välilehti

3. Mikäli uusi pääkäyttäjä ei ole ollenkaan järjestelmässä, luo hänet ensiksi. (Vastaanottajan lisääminen)

4. Etsi kyseinen käyttäjä haulla tai listauksesta ja valitse "Muokkaa" (kuva 1)

5. Avautuneessa ikkunassa näet käyttäjän oikeudet, kun olet kirjautuneena pääkäyttäjänä (kuva 2)

6. Määritä vastaanottajalle Pääkäyttäjäoikeus ja tallenna oikealta alhaalta

Mikäli yhtäkään pääkäyttäjää ei enää ole asennukseen merkattuna, on otettava yhteyttä Systamin tukeen support@systam.fi ja luomme teille uuden pääkäyttäjän.

Vastaanottajan muokkaus (Kuva 1)

Vastaanottajan oikeudet (Kuva 2)