Vierailijakorttitulostimen asentaminen

Tekijä Anu Luoma, Muokattu Tue, 12 Mar 2024 klo 01:10 PM tekijä Eero Minkkinen

Tämän ohje kertoo, kuinka asennat vierailijakorttitulostimen tietokoneelle. Mikäli asennus tehdään ensimmäisen kerran ja koneelta puuttuu vielä Brotherin ajurit, tulee ajurit hakea ensin osoitteesta https://www.brother.fi/support/ql-700/downloads

 
Muista tarkistaa printterin malli ja koneen käyttöjärjestelmä, jotta saat oikeat ajurit koneelle.


Asenna ajurit asennuksen antamien ohjeiden mukaisesti. Kun ajurit on asennettu, on aika laittaa asetukset kuntoon.Vaihe 1: Avaa Windows ohjauspaneeli (control panel)


Vaihe 2: Avaa avautuvasta näkymästä ”laitteet ja ääni” (hardware and sound)


Vaihe 3:  Etsi ”laitteet ja tulostimet” (devices and printers)


Vaihe 4: Etsi listasta vierailijakorttitulostin (Brother) ja klikkaa hiiren oikealla ”printterin ominaisuudet” (printer properties)


Vaihe 5: Valitse aukeavasta ikkunasta ”laiteasetukset” (devise settings)Vaihe 6: Valitse aukeavasta ikkunasta "apuohjelman ominaisuudet"


Vaihe 7: Asetukset tulevat olla seuraavan kuvan mukaisesti. Virta kytkettynä liitettäessä: Käytössä. Automaattisen virrankatkaisun ajan asetus 0 minuuttia. Valitse oikeat asetukset ja klikkaa ”käytä” (apply) ja sen jälkeen lopeta.


Vaihe 8: Nyt printteri on asennettu. Seuraavaksi valitaan oikea paperikoko. Mene takaisin printterin ominaisuuksiin ja klikkaa "yleiset" (general) sekä "asetukset" (preferences).
Vaihe 9: Valitse oikea paperikoko (tarkasta oma korttikokosi) ja priorisoi tulostuslaatu 300x300 dpi. Tämän jälkeen printteri on valmis käytettäväksi.Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin