Vierailua koskevat ehdot

Tekijä Eero Minkkinen, Muokattu Ti, 12 Maalis klo 1:17 PM tekijä Eero Minkkinen

Voit määrittää vierailijoille näytettäviä vierailua koskevia ehtoja Systam Visit -webpalvelussa (RespaManager) pääkäyttäjän tunnuksilla. Vierailua koskevat ehdot löytyvät Hallinnan alta. Vierailua koskevat ehdot tulee hyväksyä kirjautumisen yhteydessä.

Määrittele ehdot lisäämällä teksti halutulla kielellä ja tallenna. Tämän jälkeen voit lisätä ehtoja myös muilla kielillä.

Jotta ehdot saadaan itsepalvelupäätteelle näkyviin, valitse asetuksien alta kohta Eteneminen itsepalvelussa ja klikkaa päälle Vierailua koskevat ehdot. Tämän jälkeen ehdot päivittyvät itseplavelupäätteelle joko laitteen (sovelluksen) uudelleenkäynnistyksen, tai yhden kirjautumisen jälkeen.