Prestigen uudelleenkäynnistys

Tekijä Eero Minkkinen, Muokattu Tue, 12 Mar 2024 klo 02:30 PM tekijä Eero Minkkinen

Prestigen voi uudelleenkäynnistää kahdella tavalla.

Ensimmäinen on irroittamalla virtajohto seinästä.

Toinen on käynnistämällä keskusyksikkö uudestaan alemman, eli isomman luukun takaa. Keskusyksikkö näyttää pieneltä mustakantiselta laatikolta.

Mikäli laite on pois päältä, ei johdon irroitus auta, vaan laite tulee käynnistää uusiksi keskusyksikön virtapainikkeesta.

Mikäli laitteen avaimet ovat hukassa, katso tämä linkki: https://support.systam.fi/fi/support/solutions/articles/103000158022-laitteen-avaimet-ovat-hukassa