Prestigen uudelleenkäynnistys

Tekijä Eero Minkkinen, Muokattu Ke, 22 Touko klo 2:24 PM tekijä Eero Minkkinen

Laite käynnistetään uusiksi keskusyksikön virtanapista, joka löytyy Prestigen alemman (isomman) luukun takaa. Keskusyksikkö näyttää pieneltä mustakantiselta laatikolta. Virtanappiin syttyy sininen valo, kun laite on päällä. Valo näkyy melko huonosti kirkkaassa ympäristössä.

Laitteen voi myös uudelleenkäynnistää irroittamalla virtajohto seinästä. Tätä ei kuitenkaan suositella pääsääntöisesti, koska huonolla tuurilla laite voi rikkoutua.
Mikäli laite on pois päältä, ei johdon irroitus auta, vaan laite tulee käynnistää uusiksi keskusyksikön virtapainikkeesta.

Mikäli laitteen avaimet ovat hukassa, katso tämä linkki: https://support.systam.fi/fi/support/solutions/articles/103000158022-laitteen-avaimet-ovat-hukassa