RespaManager salasana unohtunut

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Pe, 20 Loka, 2023 klo 10:33 AM tekijä Teemu Kortelainen

Mikäli olet unohtanut RespaManagerin tunnuksesi salasanan, voit sen vaihtaa helposti RespaManagerin etusivulta kohdasta "unohditko salasanasi"
Mikäli kohteessa on useampia yrityksiä tai profiileja, tulee ensin valita vetolaatikosta oikea kohde ja sitten klikata "unohditko salasanasi". Tämän jälkeen syötetään sähköpostiosoite aukeavaan kenttään.

Mikäli vaihtolinkki ei syystä tai toisesta ilmesty sähköpostiin, tarkistathan, että sähköpostisi on kirjoitettu oikein ja ettei viesti ole mennyt roskapostikansioon. Mikäli yritykselläsi on vaihtunut sähköpostien domain, voi viesti jäädä myös silloin tulematta, koska järjestelmä vertaa annettua sähköpostiosoitetta tiedoistasi löytyvään osoitteeseen. Tällaisissa tapauksissa ota yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään, jotta RespaManagerista löytyvän osoitteen tiedot voidaan korjata.

Mikäli kaipaat lisää apua, niin meidän tuki support@systam.io auttaa tässäkin tapauksessa :)