Itsepalvelupääte Systam X:n uudelleen käynnistäminen

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ti, 27 Helmi klo 4:28 PM tekijä Teemu Kortelainen

Mikäli itsepalvelupääte ei toimi oikein tai on tehty esimerkiksi verkko muutoksia kiinteistössä, voi olla tarpeellista käynnistää laite uusiksi. Tämä ohje kattaa Systam Respa X -itsepalvelupäätteen uudelleen käynnistämisen. Muiden itsepalvelupäätteiden ohjeet löydät tästä:
Itsepalvelupääte Systam Lite:n uudelleen käynnistäminen

Table-X:n uudelleenkäynnistys

Systam Respa X laitteesta on tällä hetkellä kahta erillaista versiota, joten katso kuvista kumpi sinulla on. Molemmat versiot näyttävät kuitenkin yleisilmeeltään samalta kuin vasemmalla oleva kuva.

Systam Respa X ulkopuolisella kameralla

Laitteen virtanappi löytyy näytön selkäpuolelta, noin 7 cm oikeasta reunasta keskelle. Samoilla kohdilla laitteen alareunassa sijaitsee virtavalo. Nappi on pyöreä ja vähän sisäänpäin kupera. Näppäintä tulee painaa hetken aikaa, jotta laite rekisteröi komennon.

Respa X sisäänrakennetulla kameralla

Laitteen virtanappi löytyy näytön selkäpuolelta, oikeasta reunasta lähinnä oikeata reunaa oleva näppäin. Näppäintä tulee painaa hetken aikaa, jotta laite rekisteröi komennon.

Mikäli laitteen uudelleen käynnistys ei onnistu näillä ohjeilla, tukemme palvelee 8-16 support@systam.fi