Vierailijakortin tulostaminen ei onnistu

Tekijä Teemu Kortelainen, Muokattu Ke, 5 Heinä, 2023 klo 9:17 AM tekijä Teemu Kortelainen

Mikäli yrität tulostaa vierailijakorttia vieraalle RespaManagerista, mutta sisäänkirjaamisen jälkeen ei tapahdu mitään muuta, kuin kuittaus tulostamisen onnistumisesta, on syynä yleensä popup esto selaimessa.

Popup esto selaimessa

Mikäli tulostusikkuna ei aukea RespaManagerissa, kun vierailijakortin tulostaminen pitäisi tapahtua on syy yleensä selaimen popup asetuksessa. Riippuen käytössä olevasta selaimesta, ilmoitetaan esto hieman eri tavalla, mutta yleisesti osoiterivin vasemmassa tai oikeassa päässä on jonkinlainen ikoni. Toiset selaimet saattavat kysyä suoraan "sallitaanko popupit tälle sivulle". Asetuksia voi muokata selaimen valikosta.

Ohessa 3 eri selaimen esimerkit asetuksien muokkaamisesta:

Mozilla Firefox:
Oikea yläkulma 3 viivaa, sieltä asetukset, yksityisyys ja turvallisuus ja selaa alaspäin

Google Chrome:

3 pistettä oikea yläkulma asetukset ja yksityisyys ja turvallisuus, selaa alaspäin

Microsoft Edge:

3 pistettä oikea yläkulma, asetukset ja cookie ja sivujen luvat

Mikäli nämä ohjeet eivät auttaneet, niin olethan yhteydessä tukeemme support@systam.io